انواع قفل درب ضد سرقت المان

هنگامی که یک مشکل امنیتی در یک خانه یا آپارتمان وجود دارد، اولین چیزی که به ذهن ما خطور می کند قفل کردن درب ها و ایمن کردن آن ها توسط قفل های ضد سرقت آژیردار می باشد. قفل های ضد سرقت درب عمدتاً برای ایمن سازی نقاط ورود به ساختمان یا خانه و جلوگیری از دسترسی افراد غیرمجاز به داخل برای درب های بیرونی، درب های گاراژ و همچنین در درب های داخلی که نیاز به امنیت بیشتری دارند مورد استفاده قرار می گیرند.


دستگیره درب ضد سرقت را می توان در محیط های مختلفی از جمله ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی مانند ساختمان های آپارتمانی، هتل ها، ادارات و فروشگاه های بزرگ استفاده کنید.
قفل های درب ضد سرقت علاوه بر جلوگیری از دسترسی های غیرمجاز، می توانند امنیت بیشتری را در برابر ورود اجباری و سرقت نیز ایجاد کنند. برخی از انواع قفل های درب ضد سرقت، به گونه ای طراحی شده اند که نسبت به انواع دیگر قفل ها در برابر حملات فیزیکی مقاوم تر می باشند. قفل های درب ضد سرقت الکترونیکی که از الگوریتم های رمزنگاری پیشرفته و مکانیزم های احراز هویت استفاده می کنند، می توانند امنیت بالایی در برابر هک و سایر اشکال حملات سایبری ایجاد کنند. این قفل ها نوعی از قفل های درب ضد سرقت می باشند که در ادامه بیشتر با آن ها آشنا می شویم. 

تاریخچه قفل درب ضد سرقت

تاریخچه قفل درب ضد سرقت به دوران باستان بر می گردد. در مصر باستان از قفل های ساخته شده از چوب و فلز برای محکم کردن درب ها و صندوق ها استفاده می شد. این قفل ها اغلب بسیار ساده و به همراه یک پیچ چوبی بودند که به حول یک سوکت فلزی می لغزیدند.
با گذشت زمان، قفل ها پیچیده تر شدند. به عنوان مثال، در قرون وسطی، قفل های ضد سرقت اغلب از آهن ساخته می شدند و دارای مکانیسم های پیچیده ای بودند که از ورود افراد غیرمجاز ممانعت می کرد. این قفل ها اغلب بسیار بزرگ و سنگین بودند و معمولاً برای ایمن سازی دروازه ها و سایر سازه های مهم استفاده می شدند.
در قرن 18 و 19، قفل سازها شروع به آزمایش با مواد و طرح های جدید کردند. برای مثال قفل لیوان اهرمی در قرن 18 اختراع و به دلیل قابلیت اطمینان و سهولت استفاده به سرعت محبوب شد. بعدها در قرن نوزدهم قفل ترکیبی اختراع شد که از یک سری اعداد یا حروف برای باز کردن قفل مکانیزم استفاده می کرند.
در قرن بیستم، قفل ها حتی پیشرفته تر شدند. قفل های ضد سرقت الکترونیکی که از یک صفحه کلید یا سایر دستگاه های الکترونیکی برای باز کردن قفل مکانیزم استفاده می کنند. امروزه قفل درب های ضد سرقت در سبک ها و طرح های بسیار متنوعی عرضه می شوند که هر کدام ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند.

انواع قفل های درب ضد سرقت

قفل درب ضد سرقت مکانیکی: این قفل برای قرن ها مورد استفاده قرار گرفته اند و برخلاف قفل های درب ضدسرقت الکترونیکی، برای کار به برق نیاز ندارند. 
قفل های ضد سرقت مکانیکی از قسمت های مختلفی مانند مغزی و سیلندر استوانه تشکیل شده اند. 
سیلندر استوانه ای درجات مختلف محافظت را نشان می دهد و در هنگام فشار بسیار شکننده می باشند و مغزی قفل درب ضد سرقت قسمت اصلی قفل می باشد و سیستم امنیتی را بر عهده دارد.
 
نوع رایج قفل های درب ضد سرقت، قفل مورتیس است که امنیت کافی را ارائه می دهد، اما نصب به دلیل نیاز به سوراخ کردن شکاف در درب چالش برانگیز است. 

قفل درب ضد سرقت الکترونیکی: این قفل ها دارای صفحه نمایش لمسی می باشند که هنگام باز شدن نیاز به کد و گوشی هوشمند دارند و شما می توانید این کار را از هر جایی انجام دهید. مشتریان ممکن است باز و بسته کردن قفل را با استفاده از برنامه های مرتبط با این قفل ها، که اغلب مورد نیاز است، تنظیم کنند. برخی حتی دارای قابلیت های نظارتی هستند که در صورت انجام حمله به خانه یا محل کار مشتری شما را آگاه می کند.

چرا قفل درب ضد سرقت المان را انتخاب کنیم؟

قفل های خود را از گروه صنعتی المان خریداری نمایید زیرا ما بهترین قیمت درب ضد سرقت چوبی ایرانی را به شما ارائه می دهیم. با نصب درب ضد سرقت لوکس و خرید قفل درب ضد سرقت المان می توانید از ایمن شدن خانه و محل کار خود اطمینان حاصل نمایید.